Podcast studie

Podcast Studie | Lej studie i København | Optag allerede idag!

Lej et professionelt podcast studie · 2 timers optagelse fra 500kr. Hos os, kan du booke studiet i 2 timer og op efter, fra 500 DKK som privatperson.

Skal du optage en podcast? Så lej vores podcast studie i København i hyggelige rammer. Et tryk på den røde knap & så optager du.

Hvor finder du dit podcast studie i Danmark? Professionel lyd

Charlotte Heje Haase har samlet danske podcast studier her. Find et studie, hvis du ikke selv har udstyr, eller har brug for en professionel lyd.

Podcast Studie til leje – Podcast Studio

Podcast Studie til leje – Podcast Studio

I studiet finder du en RødeCaster Pro som gør podcasting til en leg. Det er mildest talt “plug’n’play” for den uprøvede i podcast-land. Systemet er nemt at …

Leder du efter et podcast-studie? Her er en liste over danske …

Leder du efter et podcast-studie? Her er en liste over danske podcast-studier, du kan booke… | Forfatter Thomas Rydahl

29. jun. 2020 — Leder du efter et podcast-studie? Her er en liste over danske podcast-studier, du kan booke… · STUDIE: Jakob Ranum · STUDIE: Vibesound · STUDIE: …

Byg dit podcaststudie | Scandinavianphoto.dk

Podcaststudie · Find de rette produkter til podcaststudiet · Komplet sæt til at komme i gang med podcasting · Podcast-kit til flere personer · Hovedtelefoner.

Find alt du skal bruge til dit podcaststudie med bare et par klik. Vi har de produkter, du har brug for for at komme i gang med din podcast eller dit podcaststudie.

Prøv det nye Podcast Studie – Mit KEA

8. sep. 2022 — Studiet er fuldt udstyret med avancerede mikrofoner, flere kameraer, en grøn skærm, LED-lamper + et ringlys og en alt-i-én podcast studiemixer.

Vores Studier — P O D C A S T E R . D K

Når du lejer studie, mobilt studie eller Podcast på Hjul hos Podcaster.dk har du godt og intuitivt udstyr stillet til rådighed. Filosofien er at det skal …

Vi har gjort alt for, at du føler dig hjemme i vores studier. Uanset om det er vores fysiske studie, vores mobile studie eller Podcast-på-Hjul så er udstyret super let at betjene, du kan komme og gå som du vil og der er god kaffe i kaffemaskinen.

Lej studie/grej | CFP – Center for Podcasting

Lej studie/grej | CFP

Lej et professionelt lydstudie til at optage din podcast. … Center for Podcasting har indgået samarbejder med forskellige studier rundt omkring i DK, …

Lej et professionelt lydstudie til at optage din podcast. Du får rabat som medlem af Center for Podcasting.

Podcast Fyn – Fyns Centrale Podcast Studie

Indspil podcast i Odense! Det er en stærk måde at dele sit budskab. Vi hjælper dig fra start til slut, så du kan fokusere på din formidling.

Podcaststudie i Roskilde centrum – kan lejes på timebasis

Podcaststudie i Roskilde centrum – kan lejes på timebasis – BusinessHouse

Få ro til dine optagelser. Vores Podcaststudie er designet til dig, der selv vil producere professionelle podcasts. Udstyret er brugervenligt og …

Podcaststudie i Roskilde med professionelt udstyr til dig, der gerne vil producere podcasts.

Keywords: podcast studie